Celebmustra

2024.02.11. 19:55

Amit Pápai Joci versace pulcsiban űzött, azt a Viszkis magyaros bundában tolta

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, mi történt a Komárom-Esztergom vármegyei celebekkel az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Rajongók választása

Az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli egy fontos dologban kérte követői segítségét legújabb dalával kapcsolatban. A döntés pedig megszületett nemrég.

Új dal készülőben

Az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci ismét új dalon dolgozik. Instáján új szerzeményéből egy hosszabb részletet is megmutatott követőinek.

Tévhiteket oszlatott Mazsi

Sok kérdés tisztázatlan Berki Krisztián halála kapcsán. Ezekre a kérdésekre a választ csak özvegye, Berki Mazsi tudja. A válaszokat azonban nem akarja és nem is fogja megosztani senkivel. Annyit azonban elárult, hogy Krisztián nem lett öngyilkos.

Februári tavasz

Pápai Joci is kihasználta, hogy napsütéses és enyhe az időjárás. Az Öreg-tó partján élvezte az idejekorán kopogtató tavaszt

Szerelem a köbön

Esztergályos Patrik és felesége a Maldív-szigeteken töltötte nászútját. Patrik és kedves is többször bejelentkezett a mézes napok alatt. A szerelmes utazás végén videóban is megmutatták követőiknek álomútjukat.

Dalban az Andalgó

Február 10-én, szombaton este már szurkolhattunk A Dal 2024 egyik vármegyei továbbjutójának. Az élő show-ban, a legjobb 40 között mutatkozott be az Andalgó.

Közös ünneplés

A tatabányai influenszer-királynő legutóbb egy szülinapi buliba engedett követőinek bepillantást, amelyre csodaszép kisfiát, a kis Nátánielt is magával vitte.

Ismét maszkban a Viszkis

Ambrus Attila Instáján posztolt fotót Mohácsról. A Viszkis ismét ”álruhát” húzott, azonban most nem volt célja a milliók elrablása. A busójáráson árulta portékáit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában