Férj és feleség

2024.01.25. 18:48

Esztergályos Patrik megnősült! Fotókat posztolt a nászútjáról az ex-exatlonos

Minden jel arra utal, hogy Esztergályos Patrik már nem vőlegény, hanem újdonsült férj. A Maldív-szigetekről közzétett posztjából derült ki, hogy a szerelmespár már túl van a nagy eseményen.

Kemma.hu

Egybekelt gyönyörű szerelmével a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik. Az újdonsült férj néhány órával ezelőtt coming-outolt Instagram-oldalán az esküvőjükkel kapcsolatban.

Ez az utazás nem csak életünk legszebb útja, kalandja, hanem egyben a nászútunk is kedves feleségemmel!

– írta Patrik a posztban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Exatlon sztárja tavaly ősszel jegyezte el szerelmét Máltán. Úgy tűnik, a pár nem tervezett hosszú jegyességet, hiszen a nagy kérdés után az „igen” immáron hivatalosan is elhangzott közöttük.

A friss vőlegény akkor Instagram-történetében mutatta meg, hogy szerelme ujján milyen jól mutat az eljegyzési gyűrű. Amiből most már az igazi jegygyűrűiket viselik magukon.

Mint ismert, Patrik azután ismerte meg menyasszonyát, hogy szakított a szintén exatlonos Pap Dorcival. Szerelmük azóta töretlen, most pedig már hivatalos is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában