Menyasszony, vőlegény

2023.10.02. 19:14

Esztergályos Patrik megnősül - az Exatlon sztárja nem akárhol jegyezte el szerelmét

Úgy tűnik, a volt tatai vívó és ifjúsági olimpiai bajnok végleg elköteleződik, és hamarosan házas ember lesz. A nagy kérdés elhangzott, a gyűrűt pedig szerelme ujjára húzhatta Patrik. Utóbbival 24 órán át látható Instagram történetében büszkélkedett el az újdonsült vőlegény.

Kemma.hu

Patrik csodásabb helyszínt nem is találhatott volna a kérdése feltevéséhez

Forrás: Patrik Esztergályos - Exatlon Hungary/Facebook

Gyönyörű helyszínt választott a lánykérésre az Exatlon jóképű sztárja, Esztergályos Patrik. A volt tatai vívó ugyanis Máltán kérte meg kedvese kezét, és az erről készült fotókat pedig rögtön meg is mutatta Facebook- és Instagram-oldalán is.

Minden melletted töltött pillanat boldogság, minden tőled kapott tanulás életreszóló és minden szeretet, ami belőled áramlik nem e földi! Szeretlek, menyasszonyom!

– írta a poszthoz a friss vőlegény, aki Instagram-történetében azt is megmutatta, hogy szerelme ujján milyen jól mutat a gyűrű.

Mint ismert, Patrik azután ismerte meg menyasszonyát, hogy szakított a szintén exatlonos Pap Dorcival. Szerelmük azóta töretlen, és ha nem terveznek hosszú jegyességet, hamarosan hivatalos is lehet.

Esztergályos Patrik eljegyzés
Megérdemelt egy Insta-sztorit az, ahogyan sugárzik róluk a boldogság
Forrás: Esztergályos Patrik/ Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában