Úszik a boldogságban

2023.03.01. 13:06

„Semmit sem erőltetünk” - Esztergályos Patrik új szerelmével óvatosabb, mint az exekkel

Az exatlonos rejtélyes barátnőjéről egyelőre nem tudni sokat. A tatai-tatabányai ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző ezúttal kis lépésekkel halad a boldogság felé.

Kemma.hu

Újra rátalált a szerelem az Exatlon sztárjára. Esztergályos Patrikra ezúttal azonban nem bízza a véletlenre, tudatosan építi friss kapcsolatát. Rejtélyes barátnőjéről egyelőre nem árult el sokat. Az ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző a Riposttal tett kivételt, és engedett bepillantást az új kapcsolatba, elárulva, hogy egy halloweeni bulin ismerkedtek meg.

− Egy közös barátunk volt a kerítő: a barátnőmnek azt mondta, hogy egy meglepetés várja majd a bulin: rám gondolt. Nekem pedig azt, hogy megbánom, ha nem jövök el. Hát majdnem nem mentem – mondta Patrik, aki az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégis megy.

A barátnőmön teljes arcát takaró smink volt, Joker-szerű. Csak a szemét és a haját láttam, és hogy igen dekoratív lány

− mesélte, hozzátéve, hogy már a bulin sejteni lehetett, hogy működik köztük a kémia, mégis napokig csak üzengettek egymásnak, azóta azonban sok közös programot csinálnak.

Nagyon sokat találkozunk, és mindig van miről beszélni, nincsenek üresjáratok. Megy minden magától, semmit sem erőltetünk

− fogalmazott Patrik, aki múlt héten Szentendrére vitte szerelmét, akinek éppen névnapja volt.

Az előző kapcsolatomban óvatlan voltam, ezúttal nem leszek az. Most nem siettetek semmit, örülök, hogy szépen alakul köztünk minden

 − mondta Patrik, alighanem a Pap Dorcival való kapcsolatára és szakítására célozva. Mint arról korábban beszámoltunk, Dorci nemrégiben kiosztotta az exeit. A lány, aki szingliként is megállja a helyét a világban úgy fogalmazott, tanult a korábbi kapcsolataiból, és már már szempontok szerint választ.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!