Celebek egymás közt

2023.02.22. 15:59

Kiosztotta az exeit Pap Dorci, Esztergályos Patriknak is jutott a kritikából

Pap Dorci úgy gondolja, szingliként is megállja a helyét a világban. Tanult a korábbi kapcsolataiból, így immáron fontos szempontok szerint választ.

Kemma.hu

Pap Dorci magánélete sokakat érdekel. Az érdeklődést kiszolgáló bulvársajtó pedig hol a szakításától hangos, hol éppen új kapcsolatról igyekszik lerántani a leplet. A fiatal lány Dominikára kétszer is szingliként utazott ki, ám mindannyiszor párkapcsolatban tért haza az Exatlonról. Először egy török származású stábtaggal került közelebbi kapcsolatba, két évvel később pedig Esztergályos Patrik, a tatai-tatabányai vívó rabolta el a szívét.

Azonban mindkét kapcsolat csupán pár hónapig tartott ki. Mint arról a Bors beszámolt, Dorci jelenleg is szingli. A lány a hibáiból tanulva nem szeretne fejest ugrani egy kapcsolatba. 

Nekem szerencsére sosem volt problémám, mindig boldog voltam egyedül is. Nem vagyok kapcsolatfüggő, rengeteg más dologban is megtalálom a boldogságot. Nyilván vágyom egy kapcsolatra, ki nem?! Viszont már nem szeretnék meggondolatlanul akármilyen kapcsolatba beleugrani. Sokat tanultam az eddigiekből.  Csak olyanra vágyok, amiben igazán boldog vagyok és önmagam lehetek, illetve elég érett az illető ahhoz, hogy bármikor, bármiben mellettem legyen és támogatni tudjon

szúrta ki a Metropol a közösségi oldalán Dorci bejegyzését.

Mint arról korábban beszámoltunk, Pap Dorci annak idején kamerák előtt vallott a fájdalmas szakításról Esztergályos Patrikkal. Dorcinak vele volt az első olyan kapcsolata, amelyben megpróbálta a közös életet is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában