Szerencsés találkozás

2022.01.10. 15:52

Szerelem az Exatlonban: több versenyzőre is rátalált a boldogság

Ha a győzelmet nem is tudták megszerezni, egymás szívét elrabolták az Exatlon Hungary egykori versenyzői. Mutatjuk, kit hozott össze a műsor.

Úgy tűnik, az Exatlon Hungary nem csak az emberfeletti küzdelemről szól a fődíjért, hanem a szerelemről is. Az eddigi évadokból egy-egy versenyzőre rátalált a boldogság a csapattársa, ellenfele, vagy épp egy stábtag személyében - írja a Ripost.

Halász Vivi és Kővári Viktor

A harmadik évad Bajnoka és Kihívója pár napja jelentette be, hogy egy párt alkotnak. A szerelmesek nagyon boldogok együtt, amit a közös fotóik is jól tükröznek, ám a rajongóik már régóta sejthették, hogy több lehet barátságnál a két versenyző között. Vivi és Viktor ugyanis sok időt töltött egymás társaságában, ám akkor még csak barátként hivatkozta egymásra. Ám most már nem titkolják tovább a boldogságukat!

Salander Dorina és Jodes Provoda

Dorina és Jodes az Exatlon első évadából lehet ismerős a nézőknek. A két versenyző a Kihívók csapatát erősítette, a műsor után pedig kapcsolatuk szerelemmé alakult. Dorina és szerelme lassan három éve alkot egy párt, azonban az élet most komoly mérföldkőhöz sodorta őket. A Kihívó lány visszatért Dominikára, hogy az All Star évadban is megmutassa mit tud. Jodes pedig a jelek szerint Magyarországon szurkol a szerelmének.

Pap Dorci és Yilmaz Can

Bár a második évad Kihívója és az Exatlon stábtagja már szakított, a műsor után hosszú hónapokig egy párt alkottak. Dorci és a török származású férfi négy hónap után költöztek össze, közösen tervezték a jövőjüket, de valami tönkrement köztük. A Kihívó akkor úgy fogalmazott:

„Cannal nagyon elcsúszott kettőnk közt a dolog... Nincs harmadik személy, ezt mindenképp szeretném kiemelni, egyszerűen csak nagyon különbözünk, és nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, ezért külön utakon folytatjuk az életünket.”

Fotó: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában