Vége

2022.10.30. 17:42

Szakított az álompár: külön keresi a boldogságot Esztergályos Patrik és Pap Dorci (videó)

Pap Dorci kamerák előtt vallott a fájdalmas szakításról. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatuk a tatabányai vívóból lett exatlonossal, ahogyan szerették volna.

Kemma.hu

Forrás: Ripost.hu

A Dancing with the Stars szombati adásában hosszú idő óta először beszélt Pap Dorci az Esztergályos Patrikkal való kapcsolatáról. A lány őszintén vallott arról, hogy szakítottak.

A szakítás után egy rendkívül érzelmes kortárs produkcióval lépett parkettre Pap Dorci és Baranya Dávid. A stúdióban Radics Gigi énekelt élőben, az érzelmek pedig magától értetődően magukkal ragadták az exatlonos lányt.

– Ez a tánc és a zene bemutatja az én kapcsolataimat. Mindegyik kapcsolatom ilyen viharos volt, mindig mindent ilyen intenzíven éltünk meg. Jelenleg is egy hasonló szituációba kerültem, mint amit elmesélünk ezzel a tánccal. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna – árulta el Dorci. 

Az Exatlon álompárja tehát külön utakon folytatja. Dorcinak pedig az a legnagyobb csalódás, hogy Patrikkal volt az első olyan kapcsolata, amelyben megpróbálta a közös életet is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában