A csapat

2023.10.09. 14:43

Pokolian nehéz döntést hozott Pápai Joci: ütős négyessel pózol az Instán

Először a nézők döntöttek Joci csapatának biztos továbbjutóiról, de a végső és legnehezebb döntést a tatai mentornak kellett meghoznia.

Kemma.hu

Nehéz feladat elé állították Pápai Jocit versenyzői a Sztárban sztár leszek! negyedik évadának legutóbbi, vasárnapi adásában. A műsor nagy újdonsága ebben az évadban, hogy az első két adásban a mentoroknak kell kiválasztania azt a versenyzőjét, akit hazaküldenek. A tatai énekes versenyzői mindent beleadtak, így nem volt könnyű a végső döntés, írja a Ripost.

Váradi Jani Pataki Attilaként, az Edda frontemberének bőrébe bújva énekelt hatalmasat.

Szabó Fruzsinak nagyon nehéz és egyben különleges is volt a feladata, ugyanis a mentorok között helyet foglaló Tóth Gabi egyik számát kellett elénekelnie.

Ezek után Bányai Noémi hódította meg a színpadot Zalatnai Sarolta Nem várok holnapig! című dalával.

Végül Széchenyi István ükunokája, Széchenyi Lili lépett a színpadra, aki a mentorokat és a közönséget is elvarázsolta Kovács Kati bőrébe bújva.

Váradi Jani és Szabó Fruzsi párbajából végül a nézők Janit juttatták tovább. Bányai Noémival szemben Széchenyi Lili nyűgözte le jobban a nézőket produkciójával, így ő örülhetett a biztos továbbjutásnak. A legvégső döntés Jocira maradt, aki végül Noémit juttatta tovább, így Szabó Fruzsinak kellett távoznia a műsorból.

A tatai énekes Instagram-oldalán a nagy stressz és feszültség után már széles vigyorral pózolt csapatával. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!