5 hír, 5 híresség

2023.10.15. 20:00

Nehéz döntések, elvonó utáni élet és utcazenélés – ilyen volt a hét vármegyénk celebjeinek!

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Ezúttal a tatai aranytorkú énekes, Pápai Joci, a Follow the Flow tatabányai frontembere, Fura Csé, a mocsai zenész és trombitás, Galambos Lajos, az ismert észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, valamint az esztergomi várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli került fel figyelőnkre. 

Pokolian nehéz döntést hozott Pápai Joci: ütős négyessel pózol az Instán

Nehéz feladat elé állították Pápai Jocit versenyzői a Sztárban sztár leszek! negyedik évadának legutóbbi, vasárnapi adásában. A műsor nagy újdonsága ebben az évadban, hogy az első két adásban a mentoroknak kell kiválasztania azt a versenyzőjét, akit hazaküldenek. A döntéshozatal után végül a tatai énekes Instagram-oldalán a nagy stressz és feszültség után már széles vigyorral pózolt csapatával. 

Utcazenésznek álltak a Follow the Flow tagjai: BLR, Szakács Gergő és a tatabányai FuraCsé

A tatabányai FuraCsé BLR-rel és szakács Gergővel kedden Győrben, csütörtökön Szegeden, pénteken pedig Budapesten, a Deák Ferenc téri metrómegállónál utcazenélt egy szál gitárral és átütő lelkesedéssel. Kalandjaikat videón mutatták meg az Instagram-oldalukon.

Elképesztő szakmai sikereket ér el Lagzi Lajcsi lánya, Galambos Bogi

A tehetséges fiatal lányt már az ország legnevesebb szakemberei között tartják számon. Az új üzlete például egy Nanushkával közös, exkluzív üzletházban kapott helyet. 

Nagyon sok dolog van vele, de azt gondolom, hogy szerencsés vagyok, hiszen a hobbim lett a munkám! Úgy gondolom, hogy ezt kitartással és sok munkával értem el, és csak magamnak köszönhetem az elért eredményeket. Mára a divattervezés lett a fő tevékenységem, ez a fő kereseti forrásom

– mondta a Metropol megkeresésére Galambos Bogi.

Az alkoholtól megszabadult, párt még nem keres a felvidéki színész, Molnár Guszti

Alig pár hónappal ezelőtt hagyta el azt a komlói rehabilitációs intézetet az ismert észak-komáromi színész, Molnár Gusztáv, aki hatalmas átalakuláson ment keresztül. Ezt bizonyítja az a kép is, amit nemrég tett ki közösségi oldalára. A fotón kalapot visel és szuggesztív módon néz a kamerába.

Sok női rajongó írt kommentet a fotóhoz, akik mind pozitív energiát küldtek a komlói rehabilitációs intézetben 265 napot eltöltött színésznek.

Olyan kamufotókat csinált az A.I.-jal Horányi Juli, hogy nem hiszel a szemednek, ha látod

Elképesztő fotókat posztolt közösségi oldalára Horányi Juli, az esztergomi várszínház igazgatójának lánya. Az énekesnő az AI évkönyvek stílusára hajazó képszerkesztőjével játszadozott. A végeredmény magáért beszél: 7 fotó, amiről meg nem mondod, hogy nem igaziak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában