5 hír, 5 híresség

2023.10.29. 20:00

Celebmustra: boldogság, születésnap, és életszeretet - mindegyik Insta-posztot látni kell!

Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe a gyermelyi tehetség, a legnagyobb magyar, Széchenyi István ükunokája, Széchenyi Lili, az észak-komáromi kötődésű színész, Molnár Gusztáv, a volt exatlonista, ifjúsági világ- és olimpiai bajnok tatai párbajtőröző, Esztergályos Patrik, a Neszmélyen járt televíziós műsorvezető, Kandász Andrea, valamint a Kossuth- és Jászai-díjas tatabányai származású színművész, Revicky Gábor került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Elvarázsoltságot örökölt édesapjától a sztárban sztáros Lili, Széchenyi ükonukája

Széchenyi Lilit a TV2 riportere, Nagy Réka kérdezte arról, hogy milyen tevékenységeket végezne szívesen. Lili elmondta, hogy kiugrana repülőből, siklóernyőzne, vagy elmenne Indonéziába vulkán túrára napfelkeltét csodálni. De az is elhangzott, hogy szívesen bevállalna egy akrobatikus elemekkel megtűzdelt színpadi produkciót, ahol leeresztik a magasból. 

Felszabadultan, új emberként ünnepelte 37. születésnapját Molnár Guszti

Az észak-komáromi kötődésű színész, Molnár Gusztáv élete legnehezebb időszakát hagyta maga mögött az elmúlt hónapokban. Az alkoholfüggősége teljesen tönkretette életét, feleségét is elvesztette. Egy hosszú, majd' 1 éves rehabilitációnak és kitartásának köszönhetően a színész teljesen újjászületett. 37. születésnapját már egy más emberként ünnepelte és élte meg.

Esztergályos Patrik kicsattan a boldogságtól, közös fotón pózol menyasszonyával

Ahogy arról nemrégiben beszámoltunk, Esztergályos Patrik végleg elköteleződik, ugyanis eljegyezte kedvesét. A vőlegény Instagram-oldalán most új közös fotót posztolt kedvesével. Az arcukon is látszik, hogy hatalmas a boldogság és minden tiszta harmónia. A közös képen Patrik menyasszonyának gyűrűje is megcsillan.

Kandász Andrea a tökéletes konty titkát is megtudta Naszályon +videó

Kandász Andrea osztotta meg közösségi oldalán, hogy nemrég Naszályon járt, ahol a mazsoretteket is megleste és az egyik édesanyától megtudta a tökéletes konty titkát is. Mint írta: DollyAnyu annyira lelkes, hogy a lovas birtokán a pacik sörényén is gyakorol. Van egy bájos kistelepülés, Naszály, ahol Európa-bajnok mazsorett csoportot is nevelnek. 

„A szeretet mindenkit meggyógyít” -  a 6. kemoterápiás kezeléséről is mesélt Reviczky Gábor

Revicky Gábor súlyos betegségéról, munkáról traumákról és még sok minden másról mesélt a Kossuth Rádiónak. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai-díjas színművész jelenleg a 6. kemoterápiás kezelésénél tart, ám a munkát nem hagyta abba. 

Sajnos rettenetesen nehéz elérni, de próbáljuk meg szeretni egymást. Tegyünk meg mindent ezért, mert a szeretet mindenkit meggyógyít

– fogalmazta meg fontos üzenetét a színművész az adásban, amely újrahallgatható a Nagyok Médiaklikk-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában