Sztárban sztár leszek!

2023.10.22. 14:12

Széchenyi gyermelyi ükunokája elárulta, mi a gyengéje +videó

Széchenyi Lili nagyon érzékenynek vallja magát, s kedvence a csokoládé, a csokoládés desszerteknek nem tud nemet mondani.

Kemma.hu

Nagy Réka, a Sztárban sztár leszek! Online riportere faggatta a gyermelyi tehetséget. Széchenyi Lili elmondta: nagyon érzékenynek vallja magát, empatikus is ezáltal és megérzi, hogy a körülötte lévők éppen milyen állapotban vannak. 

Az előadók kapcsán is megérzi, hogy ki, milyen állapotban, érzésekkel adja elő a dalát. De hozzátette, hogy átadni, valamint azt a színpadon is megjeleníteni már gyakorlás kérdése. De azon dolgozik, hogy ez minél könnyebb legyen. 

Nagy Réka kedvenc desszertjéről is kérdezte. Lili elmondta: nagyon édesszájú, mindent szeret, ami csokoládés. Ugyanakkor a gyümölcstorta vagy a vaníliás puding nem veszi le a lábáról. Otthon él szüleivel, de ha egyedül van, szívesen készít magának csokoládés édességeket, vagy főz finomságokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!