Várakozás

2024.05.15. 11:25

Elkezdődött Kinga műtétje, hét stroke után műtik meg

A kicsi baji kislány, Kinga műtétje szerda reggel 8 órakor kezdődött. Szorítsunk a hét stroke-on átesett kislány gyógyulásáért!

Kemma.hu

Nyolc hónapja várta Kinga családja ezt a napot, azonban most mégis félelemben és szorongásban telik a következő 5-6 órájuk. Mindezek ellenére a remény is helyet kap szívükben azt súgva, hogy kislányuk végre visszakaphatja boldog gyerekkorát a hét stroke után is.

A kicsi baji kislány, Kinga műtétje szerda reggel 8 órakor kezdődött. Szorítsunk a hé stroke-on átesett kislány gyógyulásáért!
Kinga nem akart menni a kórházba, inkább bebújt a sarokba. A hetedik stroke után a mai napon végre megműtik a kislányt
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

A Kemma.hu fotósa meglátogatta a családot az indulás előtti készülődéskor. Gabiék már régi ismerősként fogadták Petit, aki az elmúlt hónapokban rendszeres vendég volt náluk. Kinga szívesen szerepelt a kamera előtt, mókázott, pózolt, ha megkérték rá. Most azonban nem akart szerepelni. Maciját szorongatva bújt meg a sarokban. 

Hét stroke után

Érthető módon már nem akar kórházba menni a kicsi lány. Nehéz volt őt kicsalni a sarokból. Egy kis móka és huncutság végül mosolyt csalt az arcára és apukája kérlelésére még ki is mászott búvóhelyéről. A kórházba nem kell sok ruha, de a maci mindenképpen kell a csomagba.

Talán a babának és a labdának is jut még hely, így Kinga már szívesen segített anyukájának a pakolásban. A két bőrönd megtelt, az orvosi papírok is a helyükre kerültek. A kórházba vezető hosszú autóúton a kislány végül elaludt, szülei pedig csendben, nehéz gondolataik között tették meg a három órás utat. 

A kicsi baji kislány, Kinga műtétje szerda reggel 8 órakor kezdődött. Szorítsunk a hé stroke-on átesett kislány gyógyulásáért!
A macinak bele kell férni a csomagba. De a babának és a labdának is lehet, hogy marad még hely
Fotó: Flajsz Péter / Forrás: 24 Óra

Szerdán reggel sokan még aludtak, amikor Kinga már ébren várta az altatóorvost a kórházi szobájában. Édesanyja próbálta elterelni a figyelmét és a gondolatait, de az okos kislány pontosan tudta, hogy valami nagy dolog készül, valami most meg fog változni a kis életében. Míg az orvosokra vártak Gabi a Kemma.hu-nak elmondta, hogy ma nem lehet Kingával. A műtét akár 6 órát is eltarthat és utána is bódul lesz a kislány. 

Holnap találkozhat vele újra. Addig csak várhat, remélhet, bizakodhat. Az idő lelassul, a percek óráknak tűnnek, mire hírt kaphat arról, hogyan is sikerült a műtét. Gabi megígérte, hogy ha kicsit megnyugszanak a Kemma.hu-nak is beszámol az eredményekről. Mi pedig együtt szorítunk Kingának: gyógyulj meg kicsi lány!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában