Jelentkezés

2023.08.29. 15:10

Újra indul a Tomán Szabina egyedülálló mentor programja!

Itt a lehetőség! Jelentkezz, ha te is Tomán Szabina mentoráltja szeretnél lenni.

Kemma.hu

A tatabányai üzletasszony büszkén jelentette be Instagram-oldalán, hogy újra elindul a Toman Mentor Program. Mint írja, várja idén is a fantasztikusabbnál fantasztikusabb vállalkozó hölgyek jelentkezését.

– Bevallom a legutóbbi alkalommal meglepett, hogy több, mint 100 jelentkezés érkezett hozzánk. Nehezen választottunk a tehetséges vállalkozó hölgyek közül, igazán lenyűgöző volt őket egy csokorban látni. A sokszínűség és az elhivatottság, amit azután a programban részt vevők megmutattak, rendkívüli inspirációt jelentettek számomra is. Tudom, hogy most is az lesz a legnehezebb rész, hogy a sok tehetséges jelentkező közül kiválasszuk azt a 10 nőt, akik a mentoráltjaink lesznek. A nagy számú jelentkezés is azt mutatta meg nekem, hogy hatalmas szükség van az ilyen típusú támogatásra a vállalkozó nők körében – olvasható Instagram-posztjában, ahol a jelentkezésről is hasznos információkat árul el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában