Terápia

2023.07.19. 16:30

Csontrákja van három bordájában Reviczky Gábornak, mégis dolgozik a színészlegenda

Előbb elutasította, majd mégis bevállalta a kemoterápiát a tatabányai származású Reviczky Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Nemrég arról beszélt, hogy bár a prosztatrák áttéses és már csontrákja is van három bordájában, mégis dolgozik és bizakodó.

Kemma.hu

Ahogy annak idején megírtuk, megdöbbentette rajongóit a legendás színész Reviczky Gábor azzal, hogy bejelentette, prosztatarákja van. Tovább fokozta a döbbenetet, amikor arról beszélt, hogy hiába az agresszív fajtájú rák, nem akar kemoterápiát. Akkor változtatta meg döntését, amikor kiderült, hogy áttéteket találtak nála. 

Nemrég a Fókusznak részletesen is beszélt jelenlegi állapotáról. Elárulta, hogy a szervezetében több helyen is áttét alakult ki: három bordájában, egy gerinccsigolyájánál kezdeténél és a nyaki mirigyénél. Ennek hatására végül mégis belevágott a kemoterápiába. Arról is beszélt, hogy a körülményekhez képest jól van, két kezelés között is folyamatosan gyakorol. Hisz a gyógyulásban, hiszen azt mondta, hogy az embernek nem szabad alárendelnie magát a betegségnek és beletörődnie az állapotába, mert akkor nem fog tudni meggyógyulni. Persze azt is hozzátette, hogy nagyon furcsa dolognak tartja, de sohasem ijedt meg a betegségétől. A diagnózis viszont azért döbbentette meg, mert élete során szinte alig volt orvosnál, kórházat is csak filmforgatásokon látott belülről.

Nemrég a színészlegenda arról beszélt, hogy nagy reményekkel tekint a jövőbe és bízik sorsa jobbra fordulásában. Hisz ugyanis a jóslatnak, amit egy pálmalevélből olvasott fel neki egy Balin élő sámán. A neki címzett sorokban az állt, hogy 85 éves korában is sok ember előtt fog beszélni, ha megszabadul szenvedélyétől, vagyis leteszi a cigit. A színész ugyan nem tett eleget ennek a feltételnek, mégis bizakodó a jövőjét tekintve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában