Ne töltsd fel!

2023.07.29. 15:42

Azahriah kifakadt és a tatabányaiaknak is üzent - vagy a tataiaknak?

Tatabányai rajongóinak is üzent videójában Azahriah. A népszerű előadó azt kérte, hogy ne töltsék fel a teljes koncertjeit a közösségi média különböző felületeire.

Kemma.hu

Azahriah ismét kiakadt, és arról beszélt Instagram-oldalán, a 24 óráig megnézhető sztorijában, hogy nem tartja korrektnek a koncertjeiről készült teljes felvételeket. A nemrég Tatán is koncertezett sztár arról beszélt, hogy ha elmegy Tatabányára és egy 75 perces koncertet lenyom, akkor nem jó, ha valaki az egészet felteszi az internetre.

Ezeket amúgy is le szokta szedni a menedzsment, de Baukó Atilla szerint azért nem korrekt feltölteni a teljes koncertvideókat, mert előfordulhat, hogy van olyan rész, ahol valamit elront. Az mondjuk nem világos, hogy a tatai koncertből hogyan lett nála tatabányai buli, de ezen elegánsan lépjünk túl inkább.

Az az igazság, hogy jó, hogy ha nincsenek fent teljes koncert videók, mert lehet, hogy van olyan rész, amit nem akarok, hogy kint legyen, vagy elb*szok valamit. Az a bevett dolog, hogy a teljes koncertfelvételeket letiltatjuk, mert ne legyen fent! Viszont zenékről, bulikról nyugodtan ki lehet rakni YouTube-ra, nem az van, hogy teljes megvonás, csak a fullos koncertfelvételeket leszedetjük, mert nem jó, hogy ha fent van...

– mondta a videójában az énekes.

Azahriah ma már sztárelőadó, de nem a zenéléssel kezdte, hanem a videózás kapcsán lett ismert. Egykor furcsa esetekről szóló videóival vált egy körben népszerűvé. Az egész ország akkor ismerte meg, amikor, már zenészként, a szolnoki Palacsintafesztiválon készült felvételen egy rajongóval közös aktusa volt látható.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában