Celebmustra

2023.06.11. 19:58

5 celeb, akiket tenyerén hordozott az élet a héten - mutatjuk az Insta-posztokat!

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal a dögös oroszlányi exatlonos, Kocsis Alexandra, az Árpa Attilától elvált, sikeres tatabányai üzletasszony, Tomán Szabina, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, az Esztergomi Várszínház igazgatójának karakteres hangú lánya, Horányi Juli és az esztergomi futóamazon, Maráz Zsuzsanna került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

Sikítottak a nők - Jocinak csak kérni kellett őket!

A tatai énekes ezen a héten se hagyta videós poszt nélkül követőit. Joci az Instagram-oldalán látható rövid felvételen nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy sikításra bírja közönségének hölgy tagjait.

Megkérném ezeket a csodálatos nőket, kicsiket, nagyokat, hogy sikítsanak egy nagyot a levegőbe, mutatván a buta fiúknak, hogy ez a nap se az övéké!

– mondta Pápai Joci a színpadon állva. És nem kellett kétszer kérnie.

Összeálltak egy képre a könyvhéten

Jocó bácsival, alias Balatoni Józseffel fotózkodott a napokban Tomán Szabina. A sikeres tatabányai üzetasszony az Instagram-oldalán új könyvét promózta, ehhez pedig egy fotó is dukált, amely a Vörösmarty téren készült, és amin Szabina az ország tanárbácsijával állt össze. Ugyanez a kép természetesen Jocó Bácsi Insta-oldalán is helyett kapott.

Jó választás született Julinál a „mit vegyek fel” kérdésre

A Palóc Fashion Dayen járt az Esztergomi Várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli. Az eseményen a sztárvendégként jelen lévő énekesnő egy fantasztikus pártával a fején állhatott színpadra

Juli nem bízta a véletlenre az outfitjének többi darabját sem, hiszen Instagram-oldalán már napokkal a koncert előtt felfedte rajongói előtt a dilemmát, és elkezdett gondolkodni azon, mit is vegyen fel a különleges eseményre. Választása végül egy izgalmas, mégis visszafogott szettre esett, amivel különösen jól mutatott a lélegzetelállító fejdísz.

Tenyérbe mászott a gyönyörű oroszlányi modell

Aki követi az Exatlon Hungary versenyzője és bombázója, Kocsis Alexandra Insta-posztjait, tudja, hogy Szandi egy ideje Balin sütteti a hasát és tökéletes teste egyéb domborulatait. A paradicsomi körülmények közé csöppent oroszlányi szépségről újabb gyönyörű fotó került ki az Instagram-oldalára. Nos, a képet elnézve, Szandit tényleg a tenyerén hordozza az élet, bár a fotóhoz fűzött posztból mély gondolatok is átütnek.

Az év női ultrafutója lett az esztergomi amazon

Örömmel számoltunk be róla a héten, hogy  Magyar Atlétikai Szövetség Ultrafutó Bizottság az idén is átadta az év női ultrafutója díjat, amelyet – immárom negyedik alkalommal – az esztergomi Maráz Zsuzsanna vehetett át. Zsuzsi az Instagram-oldalán még nem osztotta meg a hírt, ám Facebook-oldalán már elbüszkélkedett a sikerével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában