Miss Influencer

2023.05.07. 11:10

Már a top 15-ben: egyre közelebb az influenszer királynői címhez a bombázó tatabányai anyuka

Bejutott a legjobb 15 versenyző közé Kunu Alexandra a Miss Influencer Hungary-ben.

Kemma.hu

Egyre közelebb a végső győzelemhez a tatabányai Kunu Alexandra

Forrás: Kunu Alexandra/Instagram

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a népszerű énekes, Kunu Márió felesége, a tatabányai Kunu Alexandra is elindult a Miss Influencer Hungary címért. Nemrég a legjobb 50 közé került be a több mint 75 ezer követővel rendelkező 24 éves szépség. Most pedig újabb lépést tett afelé, hogy megnyerje a versenyt, hiszen bejutott a legjobb 15 közé is.

A TOP15-be jutó versenyzők – köztük tehát Kunu Alexandra is – a hétvégén a mosonmagyaróvári Flexum Thermal & Spa-ban, a Miss Influencer Hungary 2023-as Felkészítő Táborában vesznek részt, ahol mentor programokkal, ajándékokkal, kényeztető kezelésekkel, fotózásokkal, csapatépítő összejövetelekkel és további három misszióval várják a résztvevőket. Ahogyan azt egy videóban is elmondja, eleinte félt, hogy elég jó lesz-e ő ide, de mint kiderült, megugrotta az akadályokat, és bent van a TOP15-ben, amit nagyon köszön a követőinek.

A tábor végén 3 indulótól búcsúznak még el, hogy kialakuljon a 12 fős döntő mezőny, akikkel a május 13-ai Mega Show-n, a Four Seasons - Gresham Palace-ban rendezett fináléban lehet találkozni. Itt derül ki, ki lesz Magyarország első közösségi média királynője. A díjazás 5 millió forint és egy két személyes all inclusive út Dubajba. A verseny zsűrijében Kabát Péter, Vasvári Vivien, Szabó András Csuti, Rubint Réka, valamint a Cápák Közöttből is ismert milliárdos vállalkozó, befektető, Balogh Levente kapott helyet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában