Celebsors

2023.05.22. 13:59

Iskolai bántalmazás: Pápai Joci gyerekeit is érte már atrocitás a suliban

A tatai zenész jól tudja, hogy ismert emberként az ő gyermekei még inkább ki vannak téve az iskolai bántalmazásnak. Ennek tudatában neveli fiát és lányát, akiket, bár óv mindentől, érte már atrocitás.

Kemma.hu

Joci óvja Zalánt és lányát is, de szerinte bizonyos dolgokat meg kell tapasztalniuk

Forrás: TV2

Mint arról korábban beszámoltunk, Pápai Joci rendkívüli osztályfőnöki órán járt Zánkán, ahol aki Tóth Gabival együtt 60 kisdiáknak meséltek a sikereikről és az azokhoz vezető nehéz útról. A két híresség emellett arról is őszintén beszélt, hogy annak idején őket is sok bántás érte az iskolában.

Pápai Jocit bizony mindkét oldalt megtapasztalta: volt, hogy őt csúfolták, de elismerte, hogy volt példa arra is, hogy  ő közösítette ki a társait. Bár nem büszke rá, úgy érzi, fontos erről beszélni, hiszen a gyerekek sokszor nem is érzik át, mekkora károkat okozhatnak másoknak.

Visszagondolva az én gyerekkoromra azt gondolom, hogy a gyerekek sem szentek, hiszen az ő korukban még egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy mit csinálnak, és az milyen következményekkel járhat. Jó néhány esetben fordult elő velem is, hogy én sem tudtam, mit csinálok és mit okozhatok a tetteimmel

– mondta Joci, akinek azonban mindig megbánta, amit tett.

Az egyetlen mentségem, hogy ilyen esetekben mindig megszólalt bennem egy belső hang, tudtam, hogy ez így nincs rendjén. Nyilván bocsánatot is kértem, vagy éppen engesztelésül odaadtam a legjobb kabátomat

– mesélte az énekes, aki szerint a mai világban már sokan másként állnak ehhez

Pápai Joci a Borsnak mesélte el, hogy sajnos az ő gyermekei is megtapasztalták, milyen az, ha csúfolják vagy kiközösítik őket az iskolában. Zalán népszerű fiú a sulijában, így nem tudja elkerülni az ilyen helyzeteket.

Joci sokat beszélget ezekről a gyerekekkel, de beleszólni nem szeretne a helyzetekbe, amíg azok nem lépnek át egy bizonyos határt. A tatai apuka szerint ugyanis a fiának és a lányának is meg kell tanulnia kezelni a kényesebb szituációkat. Mint mondja, egyelőre még nem fajult el odáig egy ellentét, hogy szülőként szólnia kellett volna.

 

Címkék#Pápai Joci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában