Betegség

2023.04.18. 07:35

Derült égből villámcsapásként érte Reviczkyt, hogy rákos

Reviczky Gábor súlyos betegsége ellenére sem hagyja el magát, a 73 éves színművész hisz a gyógyulásában.

Kemma.hu

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész Reviczky Gábornál prosztatarákot diagnosztizáltak még márciusban. A tatabányai születésű művész arra lett figyelmes, hogy az átlagosnál többet kell vizelnie.

A rák diagnosztizálása óta már egy műtéten is átesett a 73 éves színművész és célzott sugárkezelésre is jár. A Borsonline a Star magazinra hivatkozva ír arról, hogy Reviczky Gábor szinte minden előjel nélkül döbbent rá arra, hogy prosztatarákja van. 

Fél évvel ezelőtt gyakrabban vizeltem, de néhány nappal később elmúlt. Aztán december 27-én jótékonysági előadásról utaztam haza Vásárosnaményból, és minden pihenőhelyen, benzinkútnál meg kellett állnom – amint visszaültem a kocsiba, már megint pisilnem kellett. A következő napon, december 28-án a feleségem felkereste a főorvos barátnőjét, ő irányított tovább a Dél-pesti Kórházba Dr. Gáti Zsolthoz. Azonnal megkatétereztek, és mindjárt három liter felgyülemlett vizelet távozott a szervezetemből. Szóval ha koccanok a sztrádán, a biztonsági öv alsó része azonnal felrobbantja a húgyhólyagomat

– mesélte a művész, aki a nehéz időszakban sem hagyja el magát, hisz a gyógyulásában. Mint mondta, hit és pozitív gondolkodás nélkül az orvos és a célzott sugárzás is felesleges. Szerinte minden férfinak oda kéne figyelnie a prosztatájára, hiszen nem mindig van előjele a problémának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában