Születésnap

2023.03.16. 17:30

„Puszillak téged Magyarországról” - Lady Gaga is felköszöntötte Varga Irént

Varga Irént úgy látszik már a legnagyobb külföldi énekesek is ismerik, legalább is ez derült ki a legújabb TikTok-videójából.

Kemma.hu

Forrás: YouTube

A piliscsévi TikTok-influenszer, Varga Irén szinte mindig produkál érdekes dolgokat, meglepetéseket követői számára. Ha ezt nem hangjával és dalaival teszi, akkor olyan állításokkal, amik csodaszámba mennek. Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, legutóbb azzal a kijelentéssel robbantotta fel a netet, hogy őt maga az Isten termékenyítette meg.

Legújabb TikTok-videójában nem akárkinek, Lady Gagának mond köszönetet az önjelölt énekes-szakácsnő. A videóban az látható, hogy Irén Gaga posztja kapcsán hálálkodik, aki „felköszöntötte” születésnapja alkalmából. 

Szia kedves Lady Gaga. Köszönöm, hogy felköszöntöttél engemet. Láttam, hogy kitetted az oldaladra, köszönöm, hogy megosztottad. Puszillak téged Magyarországról

– hangzik el a videóban Irénkétől.

Minden bizonnyal csak egy jól megszerkesztett képről van szó, hiszen az énekesnő közösségi oldalain Varga Irént köszöntő poszttal nem találkozni, bár az is lehetséges, hogy Gaga azóta már törölte bejegyzését. Varga Irén videójának leírásából az is kiderült, hogy hamarosan egy új dallal veteti majd észre magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában