Előadták magukat

2023.03.25. 08:22

Pápai Joci és Majka lehetnek a Dancing with the Stars új évadának fellépői?

A két műsorvezető olyan produkcióval rukkolt elő a Zsákbamacska felvételén, amelyet eddig még soha nem láthatott tőlük a közönség.

Kemma.hu

Így kezdődött Pápai Joci és Majka tánca

Forrás: TV2

A Zsákbamacska közönsége előtt kezdett közös koreográfiába Majka és a tatai énekes, Pápai Joci. A duó produkcióját könnyes szemmel fogadták a nézők, igaz, mint azzól a TV2 is beszámolt, nem kifejezetten a meghatottságtól, sokkal inkább a látottak miatt, nevettükben. A műsorvezetők előadása ugyanis kifejezetten viccesre sikeredett.

Ne köntörfalazzunk: a Dancing with the Stars sztárfellépő és a profi táncosok nem biztos, hogy megirigyelnék az előadást. A gameshow 7. adásában egyszer csak úgy érezte Majka és Joci, hogy benne van a bugi a lábaikban, majd miután felcsendült a zene, úgy gondolták, itt az ideje kitáncolni magukból a felesleges energiákat.

Joci és Majka kéz a kézben álltak a stúdió közepére, és ha nem is lopták, jobban mondva ropták be magukat a Dancing with the Stars rajongóinak szívébe, biztosan emlékezetes pillanatokat okoztak a Zsákbamacska közönségének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában