5 hír, 5 híresség

2023.02.19. 19:57

Celebmustra: közös fotók zenekarral, kisöcsivel, szőrös busókkal - mindet látni kell!

Minden változik, a lényeg nem. Mi ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Forrás: Instagram

Heti celebfigyelőnkbe a tatai vívóból lett exatlonista, Esztergályos Patrik, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a tatabányai származású Berki Krisztián özvegye, Mazsi, a Follow the Flow tatabányai frontembere, Fura Csé és az Esztergomhoz tartozó Búbánatvölgyben élő Ambrus Attila, azaz a Viszkis került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Tesóját köszöntötte az Exatlon álompasija

 Esztergályos Patrik tatai-tatabányai vívó az Exatlon egykori versenyzője öccsét köszöntötte fel születésnapja alkalmából Instagram-oldalán

Nem az az igazi, szokványos testvérpár a miénk, de talán ez teszi ezt nálunk különlegessé! Emlékszem, pár hetes korodban fogtalak a karjaimban (kb azóta is fájnak)😂, és már akkor vártam, hogy felnőjj és együtt hajthassuk a csajokat!

– fogalmazott posztjában Patrik, aki amúgy a gyerekkorát párbajtőrözéssel töltötte. Mint írta, a csajozás most nem aktuális, de az ünneplésben, bandázásban nagyon is benne lenne.

Nem semmi csapat állt be Joci mögé

Összeállt a banda Pápai Joci nagykoncertjére. A tatai énekes büszkén mutatta be a csapatot Instagram-oldalán. A kiváló zenészekkel megspékelt produkció biztosan nagyot szól majd az Akvárium Klubban. Joci nagyon készül a fellépésre. És ti, készültök már?

Egy másik celebbel keverték össze Mazsit

Berki Mazsi lélegzetelállító képet posztolt a napokban Instagram-oldalán. A tatabányai származású Berki Krisztián özvegye a fotón a megszólalásig hasonlít Sarka Katára. Legalábbis a követői szerint. A híresség egyébént egy zanzibári luxusszállóból jelentkezett be, ahová új párja repítette el.

Azt hittem Sarka Kata

– kommentelte valaki, és többen is megjegyezték hozzászólásukban, hogy óriási a hasonlóság, de biztosan csak a kamera és a beállítás csal.

Munka teljes gőzzel és flowban

A Follow the Flow csupa jó hírről számolt be mostanában a csapat Instagram-oldalán. Mint írták, az elmúlt hónapokban beköltöztek a stúdióba, mert teljes gőzzel készítik legújabb albumukat.

A tatabányai frontemberrel, Fura Csével, BRL-lel és Szakács Gergővel a lemezgemutatón május 27-én találkozhat a közönség a Budapest Parkban. Nem kis buli lesz, az biztos.

Busókkal cimborál a Viszkis

 Ambrus Attila, azaz a Viszkis egészen Mohácsig ment kerámiáival. Attila, aki 11 éve, 13 év után szabadult a börtönből, az Esztergomhoz tartozó Búbánatvölgyben kezdett új életet. Megélhetését kerámiái jelentik a család számára. A busójárásra is igazán szép portékákat vitt magával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!