Cipőt a cipőboltból

2023.02.21. 13:58

A sneakerparadicsomban járt kisfiával Pápai Joci, 3 szatyorral indultak haza

Az aranytorkú tatai énekes és alaposan bevásároltak a Cápák között című tévéműsorból közismertté vált Balazs Kicks üzletben.

Kemma.hu

A sneaker-mennyországban járt nemrégiben Pápai Joci. Aki nézi és követi a Cápák között című műsort, tudja, hogy nem akármilyen cipőboltba tévedt be a tatai sztár, hanem egyenesen Pachert Balázshoz bent. A sráchoz, aki a Cápákat is lenyűgözte üzletével és üzleti modelljével.

A fiú szó szerint a semmiből, a gimnázium mellett építette fel a sneaker-birodalmát. De mára elmondhatja magáról, hogy a legtehetősebbek és a legkifinomultabb ízléssel bíró celebek fordulnak meg budapesti üzletében.

Jociékkal még egy szelfi is készült a shoppingolás végén, amit Instagram-oldalán posztolt is az énekes. Csak az a kár, hogy a szatyrokba nem látunk bele. Vajon a Balazs Kicksben vásárolt cipőben lép majd színpadra az Akvárium klubban, március 11-i nagykoncertjén a tatai sztár?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában