Kondi

2023.01.16. 09:00

Olyan edzést mutatott a Viszkis, amitől minden szülő szíve meglágyul (videó)

Ambrus Attila hosszan tartó betegsége után lányával kezdett bele egy különleges felkészülésbe, hogy visszanyerje a formáját.

Kemma.hu

Különleges módját választotta Ambrus Attila a kondíciójának visszanyerésére

Forrás: Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Nagy Norbert

Többhetes betegeskedés után ismét fitt formában van Ambrus Attila. A Viszkis nemrégiben mesélt a Borsnak arról, hogy 3 hétig kénytelen volt feküdni, mert egy kemény betegség ledöntötte a lábáról. Mindez még egy december 19-i csapatépítőn kezdődött, ahová valaki már betegen érkezett és ráköhögött a Attilára, aki nem sokkal később ágynak is esett.

Kemény fából faragták a Viszkist, végre sikerült kilábalnia a betegségből, sőt különleges edzéssel bizonyította, hogy már kirobbanó formában van, számolt be róla a Ripost.  A kondíció visszanyerésében pedig lelkes segítőtársa is akadt. A fekvőtámaszozó édesapa hátára nehezítésképp kislánya is felcsücsült, aki nagyon jól szórakozott a gyakorlat közben. A nem mindennapi edzésről Instagram-oldalra töltött fel videót a Viszkis. 

Kedves apukák! Tudok ajánlani egy nagyon jó edzésgyakorlatot.

– mondta videójában Ambrus Attila, aki a feltöltött videó leírásában hozzátette, hogy ezzel elkezdett egy speciális edzésformát, hogy tavaszra formában lendüljön.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában