Harag

2023.01.19. 09:00

Berki Krisztián édesanyjából Mazsi kihozta az állatot, legszívesebben megtépné

Mazsi látszólagos boldogsága teljesen kiakasztja Berki Krisztián édesanyját, aki szerint az özvegy meg sem gyászolta rendesen szerelme elvesztését.

Kemma.hu

Órákon át ölelgették egymást a kis Emmával

Forrás: ripost.hu

Fotó: Bánkúti Sándor

Tovább nőt a feszültség és a konfliktus Berki Mazsi és elhunyt párja, Berki Krisztián édesanyja között. Most egy zanzibári luxusnyaralás váltott ki mérhetetlen dühöt a gyászoló édesanyából, számolt be róla a Borsonline.

Mazsi hamar túllépett a közelmúlt tragédiáján, azonban az egyetlen gyermekét elvesztő Júliának ez ilyen egyszerű folyamat. Az özvegy január elején a kislányával, az új kedvesével és annak gyermekével Zanzibárra utazott, ahol egy ötcsillagos luxushotelben élvezte a kényeztetést és a pihenést. A közösségi médiában Mazsi aktívan posztolt is fotókat erről az útról és boldogságáról, ami Júlia gyászoló szívében csak tovább forgatta a tőrt.

 

Szerintem, amit Mazsi művel, azon már a vadidegen emberek is megrökönyödnek. Hiszen ők is arra gondolhatnak, hogy mit érezhet ilyenkor egy gyászoló anya? Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: Ott nevet, élvezi az életet és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm

 

– fogalmazott az édesanya, aki szerint ezt sem ő és elhunyt fia sem érdemelné meg. A minap Júliát felhívta telefonon Mazsi édesanyja. A két anyós nem sokáig beszélt egymással, mert hamar elszabadult a pokol. Mazsi édesanyja ugyanis azt kérte Krisztián anyukájától, hogy ne bántsa nyilvánosan a lányát. 

– Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia? – bosszankodott az édesanya, aki hozzátette, ha fia szétment volna Mazsival, mikor megromlott a kapcsolatuk, akkor most ő is egy mesebeli szigeten nyaralhatna egy olyan nővel, aki megérdemli őt.

Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét

– bosszankodott Júlia.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában