Sokkoló

2022.12.17. 15:39

Hátborzongató: Hajdú Péter házában jelent meg és adott jelet Berki Krisztián szelleme

Félelmetes történetet osztott meg Hajdú Péter, aki arról számolt be, hogy Berki Krisztián szelleme megjelent a házukban.

Kemma.hu

Forrás: YouTube

Megdöbbentő dolgot állít Hajdú Péter Berki Krisztiánról. A műsorvezető elmondása szerint a tragikusan elhunyt izomceleb szelleme jelent meg otthonukban, számolt be róla a Borsonline. Bár Péter és felesége sem hisz az ilyen történésekben, mégis különös jelenségeket észleltek párjával otthonukban.

Ahogy a Bors írja, Hajdú Péter a Frizbi TV című most induló YouTube-csatorna friss műsorában osztotta meg sokkoló élményeit. Elmondta, miután Berki Krisztián elhunyt, különös jelenségre lettek figyelmesek párjával, Eszterrel a lakásukban.

– Én nem hiszek a halottlátóknak, de pont Berki Krisztián halála után pár nappal otthon voltunk Eszterrel, és a tévé előtt elaludtunk, nyitva volt a teraszajtó. Egy csörömpölésre, fura zajra mindketten felébredtünk, egymást kérdeztük, hogy hallottad? Igen! Tíz perc múlva megint. Lementem, mert van alul egy gépház, gondoltam biztos ott valami. De van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás – idézte fel Hajdú a döbbenetes élményt.

Kiderült, hogy a a kondigép zúgott, így abból megpróbálta kivenni az elemeket, ekkor azonban sokkoló dolgot vett észre. Péter elmondása szerint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva a kijelzőn, hogy Berki.

– Szóltam Eszternek, hogy jöjjön le, le is jött és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjünk el innen. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben – mesélte, hozzátéve: noha tényleg egyikőjük sem túlságosan nyitott az ilyen túlvilági, ezoterikus dolgok felé, azonnal hívtak egy szakembert, akiért Hajdú éjjel 11-kor el is autózott Nagykovácsiba, hogy az "elengedhesse" Berki szellemét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában