Fejlemény

2022.11.11. 13:21

Kiderült, mit látott a biztonsági kamera Babicsek Bernát halálának estéjén

A családja máig nem tud napirendre térni a színész-zenész halálával kapcsolatban.

Kemma.hu

A sokoldalú színész, Babicsek Bernát idén január 1-jén halt meg lakástűzben solymári otthonában. A 41 éves Bernát holttestét a szülei találták meg, édesanyja szerint elaludhatott a tűzhely mellett, és valószínűleg füstmérgezést szenvedett.  Babicsek Bernát 2021. december 30-án még a Centrál Színházban lépett fel, amelyre előtte a Dorog és Esztergom-Kertváros határán húzódó Palatinus-tónál levő családi nyaralóban próbáltak. 

A család még mindig keresi az igazságot, ezzel kapcsolatban bernát édesanyja szólalt meg.

Mint édesanyja kifejtette: hiába telt el rengeteg idő, és bár egy éve folyik a nyomozás, még mindig rengeteg a kérdés az ügyben. Elkeseredésében a Bors segítségét kérte.

– Kész agyrém az egész! Amikor bejelzett a riasztó Bernát házában, kijöttek a biztonsági cégtől, és azt állítják: nem találtak semmilyen rendkívülit. A felvételeken viszont látni, hogy közel sem ment a házhoz, csak a betörés nyomát kereste. Holott áramkimaradást jelzett a riasztó. A rendszer akkumulátorra kapcsolt, ezért irányították oda az intézkedőt – mesélte Babicsek Bernát édesanyja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!