Felfoghatatlan tragédia

2022.01.03. 06:55

Megszólalt Babicsek Bernát édesanyja: újabb megrázó részletek derültek ki

Hiába próbálkozott, nem jutott ki az égő házból Babicsek Bernát. A népszerű sorozatsztár valószínűleg valamit sütni vagy főzni szeretett volna a solymári lakásban, de elaludt és később füstmérgezésben halhatott meg.

Babicsek Bernát, a népszerű sorozatsztár volt annak a solymári lakástűznek az áldozata aminek a híre hétvégén bejárta az internetet - írja a Bors.

A Jóban rosszban, a Barátok közt és a Szeress most sztárja valószínűleg füstmérgezésben halt meg, amit később édesanyja is megerősített.

Szegénykém valamit sütni vagy főzni akarhatott, de olyan fáradt volt már, hogy valószínűleg elaludt. Mikor észrevehette a füstöt, akkor biztosan ki akart menekülni, de a tűzoltók azt mondták, hogy elég egy slukk is abból a levegőből

- próbálta rekonstruálni Márta néni, hogy mi történhetett a fiával azon a tragikus napon.

A szülők, utoljára december 30-án csütörtökön látták a Bernátot. Aznap a Centrál Színházban Pokorny Liával állt a színpadon, az előadásra meghívta a szüleit is.

– Még süteményt is sütöttem, hogy megünnepeljük az előadást. Mivel a fiam utána ivott egy pohár bort, mi vittük haza. Már nagyon fáradt volt és mondta, hogy szilveszterkor nem is megy sehova, inkább otthon marad és pihen. Akkor láttuk őt utoljára élve – kezdte mesélni a Borsnak könnyeivel küzdve a színész édesanyja a tragikus nap előzményeit.

A szilveszter csendes pihenéssel telt, de mikor a szülők megpróbálták telefonon utolérni fiukat, hogy boldog újévet kívánjanak neki, a színész nem fogadta a hívást. Ekkor keresni kezdték, átmentek a házához.

– Elkezdtünk kopogni és próbáltunk benyitni a házba, de zárva volt minden. Hirtelen rossz érzés fogott el és a férjem betörte a teraszablakot. Azonnal az emeletre ment én lent kerestem a fiam, de nem volt sehol – mesélte sírva az édesanya.

Ekkor vették észre, hogy mindent befogott valami fekete füst a tűzhely körül. 

Ösztönösen a konyha sarkába kaptam a fejem és ott, a konyhaasztal mögött feküdt a fiam.Már teljesen meg volt merevedve. 

Nem volt rajta égési sérülés, csak tiszta korom volt az egész kis feje, ahogy ott feküdt. Életem végéig kísérteni fog a pillanat – emlékezett vissza a történtekre Márta néni, aki az eset után képtelen a ház közelébe menni.

Az édesanya szerint fiának esélye sem volt, hogy megmeneküljön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában