Felháborodás

2022.10.11. 20:30

„Nem tudom szavakba önteni a fájdalmam” Berki Krisztián édesanyját felháborítja Mazsi viselkedése

Krisztián édesanyjánál is kiverte a biztosítékot az, amit Mazsi mondott.

Kemma.hu

Forrás: Borsonline.hu

„Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg, és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük” – jelentette ki Mazsi a TV2 táncos műsorának első adásában.

Berki Krisztián özvegye bemutatkozó kisfilmjében arról is beszélt, hogy ma már okult abból, hogy a férje oldalán a nagyközönség előtt zajlott az élete, ezért ezentúl szeretné a magánéletét a nyilvánosság kizárásával élni.

Az özvegy nem tagadta azt sem, hogy időközben rátalált egy új szerelem - írja a Blikk. A  Blikk megkereste Berki Krisztián édesanyját, mit szól ahhoz, hogy Mazsi továbbra is a fia nevét viseli majd, adta hírül a borsonline.hu. 

„Őszintén nem értem. Nem kéne a Berki nevet megtartania Mazsinak, ha új ura van. Ezzel kapcsolatban csak beleolvastam néhány kommentbe, és én biztosan elszégyellném magam a helyében. Édesanyaként pedig nem is tudom szavakba önteni a fájdalmam. Nem szeretnék én már vele hadakozni és vitatkozni, kivan a szívem is, rosszul vagyok, ha erre gondolok. De azért az mégiscsak felháborító, hogy talán egyszer sem volt kinn a sírnál, és most arról beszél, hogy megtartja a fiam nevét!” 

– fakadt ki Júlia asszony, aki a kisunokája miatt nem szeretne rossz viszonyt ápolni Mazsival, noha köztudott, hogy az utóbbi időben a gyászoló édesanya és Berki özvegyének viszonya igencsak megromlott.

Pokollá tette a fiam életét az utolsó két évben. Követelőzni azt tudott, de nem főzött, nem takarított. A fiam arra jó volt neki, hogy évente négyszer külföldre vigye. Kérdem én, ha valakit annyira szeretek, miért költözöm el tőle hetente kétszer? Ez az állandó harc kettejük között, amit az a nő generált, mindenkit tönkretenne, mindenkit megviselne lelkileg

– mondta nemrég Júlia, aki szokott ugyan telefonon beszélni Mazsival a kis Emma miatt, ám a beszélgetések a legszükségesebb dolgokra koncentrálódnak, találkozni pedig nagyon ritkán szoktak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában