Szent a béke

2022.06.12. 16:32

Lajcsi régen visszautasította, most a tatai zenész viszi új dalait a Házibuli Attilával műsorába

Galambos Lajos két évtizeddel ezelőtt utasította vissza Tilinger Attilát. A mulatós sztárok most békejobbot nyújtanak egymásnak.

Kemma.hu

Forrás: Ripost.hu

Egy igazi, mulatós történelmi elégtételnek lehetnek tanúi azok, akik június 1-én, vasárnap este a Muzsika TV Házibuli Attilával című műsorára kapcsolnak. A zenés produkcióba ugyanis vendégségbe érkezi és több dalt elő is ad Galambos Lajos – számolt be az eseményről a borsonline.hu.

A tatai zenész annak idején a Dáridóval fektette le a magyar mulatós műfaj alapjait. Tilinger Attila pedig pályája legelején mindennél jobban vágyott arra, hogy színpadra léphessen a legendás műsorban. Akkoriban a legtöbb fiatal előadónak ez volt az álma, ez jelentette ugyanis az egyenes utat a sztárrá válás felé. Attila, vagy ahogyan ma már a legtöbben  ismerik: Házibuli Attila is küldött egy demóanyagot, amire fél év után kapott választ:

Sajnáljuk, de nem áll módunkban szerepeltetni a műsorban.

Bevallom, akkor ez nem esett jól, de ma már tudom, hogy ez a visszautasítás nem minősítés volt, csupán a rengeteg jelentkező közül én nem csúsztam be a szerencsések közé. Ugyanakkor van abban valami sorsszerű, hogy ennyi évvel később, most én láthatom vendégül Lajcsit a saját műsoromban – mondta nevetve Attila, aki ma már tudja, hogy a visszautasítás nem minősítés volt, sok tehetségnek kellett nemet mondaniuk akkoriban. Lajcsi pedig már nem emlékszik a visszautasításra, hiszen abból jóval több volt, mint meghívásból.

Galambos Lajos új dalait mutatja be vasárnap este a Házibuli Attilával című műsorban.

– Attila műsora tökéletes színtér arra, hogy a közönség megismerje az új dalaimat. Én pedig az ördöggel is cimborálok, ha kell...! – fűzte hozzá nevetve a legendás trombitás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában