Dancing with the Stars

2021.11.21. 12:30

Adásban döntötte hanyatt feleségét Kinizsi Ottó, csókjuk a 2. helyre volt elég

A közönség döntött, megvan, ki lett a Dancing With The Stars győztes párosa. A parkett királya és királynője Tóth Andi és Andrei Mangra lett.

Kemma.hu

A közönség döntött, megvan, ki lett a Dancing With The Stars győztes párosa. A parkett királya és királynője Tóth Andi és Andrei Mangra lett.

Forrás: TV2

Tapintani lehetett a feszültséget a TV2 stúdiójában, amikor kimondták végre, kik nyerték a Dancing With The Stars második évadát. A döntőbe négy páros jutott be, és a korábbi műsorokkal ellentétben most már a zsűri nem, kizárólag a közönség döntött a versenyzők sorsáról.

Bár a parkett királya és királynője Tóth Andi és Andrei Mangra lett, a Dancing With the Stars legjobb férfi táncosa kétségkívül Kinizsi Ottó (Fotó: TV2)

Az első forduló után Árpa Attila és Stana Alexandra, a második után Kamarás Iván és Mikes Anna távozott, így a végső párbajt Tóth Andi és Andrei Mangra párosa vívta a tatabányai származású Kinizsi Ottóval és Szőke Zsuzsannával. A két páros közül került ki a parkett királya és királynője.

Kinizsi Ottó és partnere bécsi keringővel kezdte a Dancing with the Stars döntőjét. A páros önfeledt tánca a zsűrit is lenyűgözte. Mint megjegyezték, Ottó most lett készen és érkezett meg táncosként is a műsorba. Gabriela Spanic egyenesen úgy fogalmazott, hogy

örök hűséget fogadtak egymásnak táncpartnerével.

A Dancing with the Stars döntőjében a végső táncban Kinizsi Ottóéknak egy olyan produkciót kellett bemutatni, amit már láthattak tőlük a nézők. A tangó előadásába azonban ezúttal egy kis csavar került.

Az előadás a zsűrit és a közönséget is zavarba ejtette, Kinizsi Ottó ugyanis élő adásban döntötte hanyatt a feleségét, Deutsch Anitát. A korábbi tapasztalatok alapján mindenki a pofont várta, amely Kinizsi Ottó arcán csattan, ám ezúttal egy hosszú, szenvedélyes csókkal zárult a produkció.

Mindenkit meglepett, hogy a parkettre vitt történet ezúttal más befejezést kapott (Fotó: TV2)

A páros végül második lett a heteken át tartó versenyben, de mint mondták, egy cseppet sincsenek elkeseredve. Szőke Zsuzsanna örömutazásnak nevezte a műsort, Kinizsi Ottó pedig egyenesen úgy fogalmazott, nem is ezüstjük van, hanem egy pici aranyuk, hiszen ő lett a Dancing With the Stars legjobb férfi táncosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában