betegség

2021.11.11. 11:30

A Covid miatt nem jön Esztergomba a Kowalsky meg a Vega

Facebook-posztban jelentette be az együttes, hogy több koncertjét is elhalasztja.

Kemma.hu

Debrecen, 2019. július 19. Kowalsky (Balázs Gyula), a Kowalsky meg a Vega együttes énekese a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 18-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI / Czeglédi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt

November 12-én koncertezett volna Esztergomban, a Rugby Clubban található Fesztiválszigeten a Kowalsky meg a Vega rockegyüttes. A csapat frontembere, Kowa, azaz Balázs Gyula már több mint egy hete influenzával pihen otthonában, a banda a november első hetére eső koncertjeit már lemondta. Legutóbbi " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook-posztjukban már arról adtak hírt, hogy a következő koncertjeiket, így az esztergomit és a miskolcit is elhalasztják, ugyanis a csapatból páran Covid miatt vannak karanténban.

Mint hozzátették, az elmaradt koncerteket jövő tavasszal pótolják, így a megvásárolt jegyek később is felhasználhatók lesznek, illetve hamarosan megteremtik a lehetőséget a visszavásárlásra.

„A csapat egészséges fele viszont Debrecenben, az MMP stúdió dolgozik az új dalon addig is, amíg kényszer stop alatt vagyunk.” – emelték ki. Kowáék novemberben új klip forgatására is készülne, amelyet ígéretük szerint meg is tesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában