sztrár

2021.09.16. 07:05

Megszólalt a börtönbüntetésről Lajcsi: szerinte példát akart vele statuálni a bíróság

A Budaörsi Járásbíróság bűnösnek találta Galambos Lajost az áramlopási ügyben. Feleségét felmentették. Az üggyel kapcsolatban megszólalt a zenész.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

Nagymamája sírjánál várta a bíróság ítéletét Galambos Lajos az áramlopás miatt indult ügyben. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Lajcsit és nyolc társát víz-, gáz- és áramlopással, valamint vesztegetéssel vádolták meg. Az ügy már 6 éve húzódik, Galambos Lajos korábban letartóztatásban is volt, most azonban kimondta az ítéletet a bíróság. Galambos Lajos felbujtóként, lopásért 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, három évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt ügyében a bíróság. Feleségét, Boglárkát a kétrendbeli társtettesként lopás alól felmentette a bíróság.

A bíróság a zenész távollétében hozott döntést, Galambos Lajos nagyon el van keseredve a döntés miatt. A TV 2 Tényeknek szólalt meg a zenész:

– Nagyon el vagyok keseredve a hibás döntés matt. A gyerekeimnek remélem nem sérül még jobban a lelkük – mondta. Azt is hozzátette, hogy nem tartja jogosnak az ítéletet és szerinte a bíróság vele akar példát mutatni. Bár annak örül, hogy a feleségét azonban felmentette a bíróság.

– Itt a probléma, hogy elvettek három kiskorú gyerek mellől egy anyukát előzetesbe minden jogalap nélkül – emelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában