interjú

2021.09.23. 14:01

Drámai vallomás Lagzi Lajcsitól: ráment házassága az áramlopási ügyre

Az ország kedvenc trombitásának áramlopási ügye nem csak a karrierjét, hanem a magánéletét is beárnyékolta.

Kemma.hu

20210119 Galambos Lajos zenés műsorának felvétele 60. születésnapja alkalmábó Galambos Lajos - Lagzi Lajcsil Budapest Végh István Bors

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Mint arról korábban beszámoltunk, többéves jogi procedúra végére tett pontot nemrég a Budaörsi Járásbíróság Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében. A bíróság lopásban és kétrendbeli vesztegetésben találta bűnösnek a mulatós zenészt. Első fokon 2 év 10 hónap börtönbüntetésre, 11 millió forintos pénzbírságra ítélték, emellett az ötmillió forintos perköltség megfizetésére kötelezték.

Lajcsi feleségét, Boglárkát az ügy kirobbanásakor, 2015-ben néhány napra is előzetes letartóztatásba helyezték, mert a másodfokú bíróság álláspontja szerint hiányzott a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. A budaörsi bíróság döntése pedig most felmentette Boglárkát.

Lajcsi most interjút adott, amelyből kiderül: házassága is megsínylette az elmúlt évek megpróbáltatásait, írja a Bors. Éveken át irigylésre méltó kapcsolatban volt feleségével, aki nem csak három közös gyermeküket nevelte, mellette teljes vállszélességgel támogatta mindenben férjét. Az ügy hosszadalmas tárgyalásával párhuzamosan azonban házasságuk is megromlott. Kapcsolatuk pedig odáig fajult, hogy békésen, de már csak egymás mellett élnek.

Nehezen dolgozza fel – nem csak ő, mindenki -,hogy ebből országos téma és hír lett. Ha ez az egész nem Galambos Lajcsival történik, akkor a gyerekeink egy normális, békés életet tudnak élni, nem híresülnek el erről, és Bogit ez nagyon zavarja – részletezte a zenész. – Valamilyen módon hibáztat a nyilatkozataim miatt is, és amiatt is például, hogy megszólalok a sajtóban. Ebbe viszont nem engedem a beleszólást, mert én azt gondolom, ha valamit rám dobnak, megpróbálok védekezni – tette hozzá

Lajcsi azt is elmondta, ha feleségén múlna, akkor hét évvel ezelőtt becsukták volna maguk mögött az ajtót, és meg sem szólaltak volna. A zenész úgy érzi, nem ez a megoldás, mert a végsőkig, amíg az ereje engedi, ki fog állni az igazáért. Feleségét ugyan szeptember 15-én felmentették, ez sem oldotta meg a köztük lévő feszültséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában