bulvár

2021.09.24. 11:31

Bolhapiacon árulja vagyonát Lagzi Lajcsi – mocsai vendégházát is meghirdette

Galambos Lajos jótékonykodásra adta a fejét. és házán kívül egyéb értéktárgyait is árulja – nem is akárhol.

Kemma.hu

20210204 Budapest Galambos Lajos, Lagzi Lajcsi , Life Tv reggeli műsor Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

Forrás: Máté Krisztián (MK) / Ripost

Fotó: Mate Krisztian

Házasságáról szóló drámai vallomás után most újabb hírek érkeztek a víz-, gáz- és áramlopás és hivatali visszaélés miatt elsőfokon 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélt Galambos Lajosról. A bíró emellett három évre eltiltotta a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kiszabott, valamint 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt az ügyben.

A zenész nem sokkal az ítélet után döntött úgy, hogy eladja vagyontárgyait és persze a több tízmilliót érő mocsai ingatlanát, a pénzt pedig állítása szerint jótékony célokra fordítja.

– Az elmúlt időszak, a tárgyalás, az ítélet sok mindenre ráébresztett, s átértékeltem, mik is az igazán fontos dolgok. Régóta adakoztam, adományoztam anonim módon, ám most kitaláltam, hogy néhány, általam már nem használt tárgyat eladok. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a hétköznapi problémák nem érintenek, ezért különösen kötelességemnek érzem, hogy segítsek a rászorulókon– írja az Origo egy interjúra hivatkozva.

A zenész nem megszokott módon árulja majd értéktárgyait, ugyanis a budaörsi bolhapiacra pakolja majd ki az árut.

– Van egy Németh Miklós-festmény, amelynek a kikiáltási ára százezer forint. Ezenfelül két kép is van, amelyeket a lányom, Boglárka festett, ezek ötvenezer forintról indulnak. Viszek még egy harmonikát, amelyet hatvanötezer forintnál olcsóbban nem adnék el, de lesznek még érdekes dolgok. A legnagyobb kincs egy eredeti Picasso-rajz, amely hétszázezer forintról indul – részletezte.

A zenész azt mondja, ezen felül 10 millió forinttal fogja segíteni a rászorulókat, igaz, csak akkor, ha sikerül eladni a 165 millió forintért meghirdetett mocsai vendégházát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában