sztár

2021.05.10. 07:00

Örökbe fogadna egy gyereket Lagzi Lajcsi: 60 évesen érzi érettnek magát az apaságra

A trombitás már megtette a lépéseket az örökbefogadás irányába. Elmondása szerint nagyobb korú gyereket venne magához.

Kemma.hu

20210119 Galambos Lajos zenés műsorának felvétele 60. születésnapja alkalmábó Galambos Lajos - Lagzi Lajcsil Budapest Végh István Bors

Forrás: Bors

Fotó: Végh István

Meglepő döntésről beszélt a mulatós trombitás, Lagzi Lajcsi, írja a Bors. Bár a zenésznek már vannak gyerekei, a 23 éves Bogi, a 21 éves Lajos és a 20 éves István, de ők már kirepültek. Így Lajcsi jelenleg egyedül él a boldogasszonypusztai birtokán, egy halászházban. Vallomása szerint azonban mostanra érett meg az apaságra.

– Igyekeztem jó szülő lenni, de úgy érzem, hogy a mostani helyzetem, életem ideálisabb lenne a gyermekvállalásra. 60 évesen talán még jobb apa lennék, mint amilyen annak idején lehettem – indokolta döntését Galambos Lajcsi. – Régóta foglalkoztat az örökbefogadás gondolata, és arra jutottam, hogy szeretnék egy árván maradt kislányt magamhoz venni. Ez ügyben egyébként már tettem is lépéseket– árulta el a zenész, aki szerint a kislánynak határozottan jó élete lenne mellette. Hozzátette hogy korban egy nagyobb, kiskorú gyereket nevelne szívesen, egy karonülő gyerekhez már idősnek érzi magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában