karácsonyfa

2020.11.21. 20:00

Tata ifjú világbajnoka és Exatlon-szépség is az angyalok tatai fővárosa mellé állt

Esztergályos Patrik ifjúsági olimpiai bajnok mellett Besenyei Boglárka exatlonista és Ilyés Ferenc kézilabdázó is a Kristály Imperial Hotel karácsonyi kezdeményezése és ajándékfája mellé állt.

Sz. A.

Esztergályos Patrik, Besenyei Bogi exatlonista és Ilyés Ferenc kézilabdázó is a Kristály Imperial Hotel karácsonyi kezdeményezése és ajándékfája mellé állt.

Forrás: Beküldött/Montázs

Az Exatlon első és második szériájának két játékosa járt a minap a tatai Kristály Imperial Hotelben, ahol az aulában már áll az a különleges karácsonyfa, amivel rászoruló gyerekek ünnepét tehetik szebbé az emberek. A fán a díszek mellett ugyanis, ahogy azt már megszokhattuk, kívánságok vannak. Besenyei Bogi fel is sorolt néhány kívánságot, amelyek jól mutatják: milyen fájdalmasan egyszerű álmai vannak azoknak, akiknek most bearanyozhatjuk a karácsonyát.

– Kisgyerekek és intézményvezetők írták fel a papírokra, hogy mire lenne szükségük – részletezte Boglárka, majd sorolni kezdte: van, aki űrhajós figurát, társasjátékot, míg más csokoládét és színes ceruzát kért például.

Esztergályos Patrik arra tért ki, hogy a gyerekek is készítettek kis ajándékokat, például mécsest. A kívánságokat teljesítő csomagokat, mint mondta, december 6-ig kell visszavinni a Kristály recepciójára. Ahogy arról " target="_blank" rel="noopener noreferrer">a hotel is beszámolt a közösségi oldalán, Bogi és Patrik is elvitt egy-egy kívánságot. A tatai, ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző, az első Exatlon férfi bajnoka egyébként már tavaly is a nemes ügy mellé állt.

Szintén az ügy mellé állt Ilyés Ferenc, a Grundfos Tatabánya KC kézilabdázója, hogy segítsen a tatai, kömlődi, komáromi bentlakásos iskoláknak, az ott lakó gyerekeknek.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10164413004410223&id=484020400222&__cft__[0]=AZV2dDXe90ZN-y_R0GIYL3UTRkFgRnwbmF3d_j2NPFWTFSvq53uZURLcMHso7ZkTYlHy80wy-2GlhtgUXY8T5kCKKYK-I9pTfugFkAIQcmFltnClEpWZuSDa4YWAzybbr8DuHe6cAh1_fSxbNxXK_AXQ0WEzKHRNRxYm-mCDtsmGXg&__tn__=%2CO%2CP-R

Ahogy írtuk, intézményvezetők is segítettek összeírni, mire van szükség. Ahogy Borsodi Imrétől, a Kristály Hotel Imperial Hotel PR-menedzserétől megtudtuk, nem engedték el a szovátai Szent József Gyermekotthon „kezét” sem. Hat éve velük indult az 1 doboz 1 mosoly ajándékozó kampány, és a vírushelyzetben is megtalálák a megoldást, hogy folytassák az ottani gyerekek támogatását.

Összeírták, hogy a Tata testvértelepülésén élő rászoruló gyerekeknek és magának az otthonnak mire lenne szükségük, és ezekből is választhatnak azok, akik bemennek a Kristályba a kívánságfához. Így például olyan alapvető holmik is felkerültek a listára, mint a gumis lepedők, a gyerekcipők, az iskolai eszközök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában