Hit és Sport Alapítvány

2019.06.01. 20:43

Több mint 200 résztvevő futballozott a nyolcadik Esély Fesztiválon

A rendezvényt Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja nyitotta meg.

Több mint 200 hátrányos helyzetű gyermek és fiatal vett részt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Grassroots Igazgatósága és partnerszervezete, a Hit és Sport Alapítvány által szervezett nyolcadik Esély Fesztiválon, amelyre szombaton került sor Pasaréten.

Az mlsz.hu beszámolója szerint öt terület – tanulásban akadályozottak, középsúlyos értelmi fogyatékosok, látássérültek, állami gondoskodásban élők és hajléktalanok – négy-négy csapata vett részt az eseményen, amelyet Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja nyitott meg.

A rendezvényen részt vett Jády György, a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség főtitkára, valamint Őze Tibor pro licences edző is.

A Vasas Pasaréti Sportcentrumában megtartott eseményen 19 csapat 210 játékosa, férfiak és nők, lányok és fiúk léptek pályára.

Az mlsz.hu emlékeztet rá, hogy az Esély Fesztivál csak az első volt a nyári, országos programok közül, amelyeket az MLSZ Grasroots Igazgatósága minden évben megszervez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!