Premier

2023.09.21. 10:28

Megérkezett a Tankcsapda új klipje, a forgatásról werkfilm is készült (videó)

Már megnézhető a Tankcsapda új klipje, amelyet a debreceni banda a Pesten megjelent Isten című dalra forgatott exkluzív helyszínen, a Mol-toronyban. A forgatásra kizárólag a Mediaworks kulturális divíziója, a Kultúrnemzet stábja jutott be.

MW

Forrás: Tankcsapda Facebook-oldala

A különleges helyszín különleges technikákat is megkívánt, Lévai-Hangyássy Bence gyártásvezető például elmondta, hogy a videó forgatásához olyan dróntechnikákat kellett alkalmazniuk, ami száz méter magasban is jó kameraképet tud adni.

Ez az egyik legnagyobb előkészítést igénylő klipünk

– mondta a Kultúrnemzet stábjának Sidi, a Tankcsapda gitárosa, aki arról is beszélt, miért épp ezt a dalt választották.

Folyamatosan születnek az új dalaink, legutóbb nyár elején, júniusban jött ki az Ez a nap az a nap

– nyilatkozta Lukács Laci.

Hamarosan egy komplett új lemeznek is nekiállunk, de addig is szerettünk volna mutatni még egyet az új témák közül. Ez a dal, a Pesten megjelent Isten a ’csapda lazább, dallamosabb arcát mutatja, leginkább a zenekar korai, punk and roll korszakát idézi

– árulta el a Tankcsapda frontembere.

A dalhoz készült klipet ismét Nagy Bence rendező és a FINAL. Productions készítette.

A Pesten megjelent Isten élőben a Budapest Parkban szeptember 22-én debütál, ahol a Kultúrnemzet csapata is ott lesz, a klip addig is itt nézhető meg:

Két szerencsés már a premier előtt láthatta a klipet (videó)

Cserpes Laura énekesnőről valószínűleg kevesen tudják, hogy a keményebb műfajokat, így a rockzenét is szereti, videónkból kiderül, hogy melyik az a Tankcsapda-dal, amely meghatározó élményt jelentett számára, és Berettyán Sándor, a Nemzeti Színház művésze is elmeséli, milyen kapcsolódása van a debreceni zenekarhoz. Vajon ők mit szóltak az új kliphez?

A teljes cikk ITT olvasható el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában