magyar filmdíj 2020

2020.01.23. 17:35

Elkezdődött a nevezés a Magyar Mozgókép Szemlére

Alkotásaikat a filmelőállítók vagy -alkotók január 31-ig regisztrálhatják hat kategóriában.

Forrás: Shutterstock

Elkezdődött a nevezés a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemlére, a Magyar Filmakadémia Egyesület a Nemzeti Filmintézet támogatásával február 26. és 29. között rendezi meg az eseményt.

A Magyar Filmakadémia Egyesület közleménye szerint alkotásaikat a filmelőállítók vagy -alkotók január 31-ig regisztrálhatják hat kategóriában (játékfilm, tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, animációs film, televíziós sorozat).

A Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemlére a 2019. január 1. és 2019. december 31. között mozi és televízió forgalmazásban vagy fesztiválon bemutatott filmeket lehet nevezni. Egy alkotó több alkotást is regisztrálhat.

A nevezési szabályzat a http://magyarfilmakademia.hu/nevezesi_szabalyzat weboldalon érhető el, nevezni a Magyar Filmakadémia honlapján lehetséges. Az alkotásokat a filmelőállítók vagy -alkotók 2020. január 31-ig regisztrálhatják.

Borítókép: illusztráció / Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!