Krimi

2023.06.12. 23:29

Meglőttek a rendőrök egy férfit Orosházán, csak így tudták megállítani

Nyakon szúrta az apját, a rendőrök többszöri felszólítására és két figyelmeztető lövés után sem tette le a kést.

Illusztráció

Forrás: police.hu

A rendőrségen hétfőn 16 óra után nem sokkal tett bejelentést egy nő arról, hogy otthonukban, egy orosházi tanyán a fia nyakon szúrta az édesapját. A 20 éves férfit kizárták az épületből - írja a beol.hu.

A segélyhívásra a helyszínre érkező rendőrök a tanya közelében találkoztak a fiúval. Nem volt hajlandó igazolni magát, többszöri felszólításra sem tette le a kést. Az egyik rendőr kétszer a levegőbe lőtt. A fiatal a figyelmeztető lövések után sem tette le a kést, hanem a rendőrök irányába indult, ezért egy másik rendőr rálőtt. 

A férfit a medencéjénél érte a lövés, a mentők rendőri kísérettel kórházba szállították. Az apát szintén kórházba vitték - írja a police.hu.

A beol.hu információi szerint a parancsnoki kivizsgálás megállapította, hogy a rendőri intézkedés, a lőfegyver használata jogszerű, szakszerű és arányos volt. A történtek ügyében hivatalos személy elleni erőszak miatt a Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség folytat eljárást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában