Bulvár-celeb

2024.04.10. 10:55

A TV2 rosszfiúja megmutatta a feleségét

Jaskó Bálintnak meseszép színésznő a párja.

Forrás: Hot(!) Magazin

Már sokadszor tűnik fel a képernyőkön ügyeletes rosszfiúként – ezúttal a TV2 Hazatalálsz című sorozatában. Talán éppen ezért sokan nem is sejtik, hogy Jaskó Bálint hamisan mosolygós tekintete mögött egy kedves, érző szív bújik meg, Horváth Sisa Anna színésznővel öt éve házasok. A színészt a hot! magazin kérdezte arról, milyen is ő valójában.

„Sokáig nem láttam be, hogy nekem Sisa kell, sőt észre sem vettük egymást. Ám egy adott ponton egyértelművé vált. Az első találkozásunk volt az a pillanat, ami mindkettőnkben megragadt. Éreztük, hogy van itt valaki, aki nagyon érdekel.

Először nem engedtem közel magamhoz ezt az érzést, aztán egyszer csak utat tört magának. Azóta pedig csodás a házasságom, minden nehézségével és bonyodalmával együtt.”

hot!: Nem volt hátrány a közös hivatás?

J. B.: Alapvetően munka miatt ismerkedtünk meg. Mire összejöttünk, addigra már minden arcát láttuk a másiknak. Úgy szoktam fogalmazni, hogy leforgattunk egy párkapcsolati „pilot” epizódot. Először – még kollégákként – sok olyan témáról beszéltünk Sisával, ami egy párkapcsolatot érinthet. Ezután összejöttünk, és folytattuk ezt a beszélgetést, csak szerelmesekként. Tudunk őszinték lenni a másikhoz, és könnyű megosztani egymással az aktuális kérdéseinket.

Jaskó Bálint megtalálta azt, akivel szeretné leélni az életét

hot!: Mennyire viszitek haza a munkát?

J. B.: Alapvetően azoknál az embereknél, akik nem ismerik ezt az iparágat, sokszor azt érzem, hogy nehezen átadható az a problematika, ami engem foglalkoztat. Nekünk nincs ilyen nehézségünk, ez pedig megkönnyíti a kettőnk közti kommunikációt. Ezek a beszélgetések kimozdítják az embert, mielőtt beleragadna a gondolataiba. Úgy kritizál a feleségem, hogy segít vele. Van lehetőségünk átbeszélni az adott szerepeinket. Tudja, mennyire elviselhetetlen az ember egy bemutató előtt, ilyenkor pedig nagyon türelmes velem.

hot!: Korábban mesélted, hogy vizionálsz magad előtt egy nagy, szerető családot.

J. B.: Az egyik álmom már megvalósult, hiszen megtaláltam azt a lányt, akivel szeretném leélni az életemet. Még mindig úgy látom magam előtt, hogy nagy családban élek, több gyermekkel. Szerintem ezt a vágyamat otthonról hozom: szeretném ismét átélni azt az otthoni hangulatot.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában