Boldogító igen

2024.03.24. 08:12

Szakértők szerint ebben az életkorban a legideálisabb házasodni

Senki nem erre a számra gondolt.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Sok dologtól függ az, hogy mikor szervezzük meg az esküvőnket. Először is meg kell találnunk a másik felünket, akivel egy egész életen át együtt szeretnénk élni, és akit szeretni fogunk egészségben és betegségben.

Első hallásra könnyű feladatnak tűnik, valójában azonban semmi garancia nincs arra, hogy fiatal éveinkben találjuk meg ezt a személyt.

A szerencsésebbek már a 20-as évek elején találkoznak a nagybetűs társsal, míg másoknak ez jóval később adatik meg – írja a Bors.

Most néhány szakértő elmondta, hogy tapasztalatuk szerint mi az az életkor, amelyben a legideálisabb házasodni. Az ebben a korban megkötött frigyek ugyanis kisebb eséllyel végződnek válással. Véleményük szerint

28 és 32 éves kor között a legjobb megházasodni,

ekkor ugyanis már megfontoltak és anyagilag stabilak vagyunk, és ekkor állunk érzelmileg és érettség szempontjából a legtökéletesebb korban a gyermeknemzéshez és neveléshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában