Bulvár-celeb

2023.04.12. 13:15

Kárpáti Rebeka újra szerelmes

Tele van tervekkel.

Forrás: Facebook

Fotó: Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka tavaly év elején úgy döntött, hogy kicsit visszavonul. Egy évig kevesebb időt töltött közösségi oldalain, igyekezett csak magára koncentrálni. Szándékosan vett vissza a tempóból, az állandó jelenlétből, úgy érezte, ez kell ahhoz, hogy újra rendben legyen. És mostanra bebizonyosodott, hogy minden csendes perc megérte. Azóta ugyanis csak pozitív dolgok történnek vele.

A Jóban Rosszban sztárja csak úgy ragyog, annyi jó dolog történt vele mostanában. Szerelmes, kedvese ráadásul mindenben mellette áll, emellett régóta dédelgetett vágya is megvalósult, megnyitotta saját üzletét.

– Tényleg úgy érzem, hogy végre megint minden kerek az életemben

 – árulta el a Borsnak Kárpáti Rebeka. – Biztos vagyok benne, hogy azokhoz, a jó dolgokhoz, amik történtek velem mostanában, kellett a tavalyi elcsendesedés, befelé figyelés. Mert most újra megérkeztem, tele vagyok energiával. 

A párom is rengeteget segített, ő is a családjával fúrt, faragott, hogy a megnyitóra kész legyen az üzlet. Nagyon sokat jelent ha az embernek egy szerető, biztató társa van. Én ennek is köszönhetem, hogy most minden kerek. Sokat vagyunk Erdélyben, de szándékosan nem teregetem ki a magánéletemet, mert tanultam a korábbiakból. 

Csak szépen megélek minden pillanatot!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában