alapáron

2020.01.11. 10:00

Sok újdonságot hozott az MX-5 az idén

A 2020-as évben több újdonsága is van a Mazda MX-5-ösnek, ezek közül a magasságában és távolságában állítható kormányt érdemes kiemelni.

Forrás: automotor.hu

Azon meg se lepődünk, ha felfelé bővítik egy típus felszereltséglistáját, így a Mazda MX-5-ös kínálatát megkoronázó GT Sport Tech felszereltsége is várható volt. Ez 17 colos BBS felnikkel, burgundi Nappa bőrkárpittal emelkedik ki a társai közül – számol be az Autó-Motor.

Az összes MX-5-ös vásárló kérheti mostantól a Polymetal szürke metálfényt, és immár alapáron kapja az összes példány a magasságában és távolságában is állítható kormánykereket.

Fotó: automotor.hu

Bővült a vezetőtámogató rendszerek sora is, amelyek felszereltségtől függően vannak ott a fedélzeten, nem lehet az extralistáról választani őket.

Fotó: automotor.hu

A motorok nem változtak, tehát az 1,5-ös 150 lóerős a 2,0 literes 184 lóerős, utóbbihoz első toronymerevítő és sperrdifi is jár, a motorleállítóval és fékenergia-visszatermeléssel (vezérelt generátor) sikerült mintegy 5%-kal csökkenteni mindkettő szabványos fogyasztását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!