2017.08.09. 11:26
Színes csirketál
Könnyű nyári fogás sokféle kiegészítővel.
Elkészítési idő: 60 perc, egy adag: 375 kcal.
Hozzávalók négy főre:
Az elkészítés lépései:
1. Az olajat forrósítsuk fel, majd fonnyasszuk meg rajta a finomra vágott újhagymát és fokhagymát. Adjuk hozzá a rizst és a felkockázott húst. Pirítsuk az egészet fehéredésig.
2. Öntsük hozzá a darabolt paradicsomot a levével együtt, majd sózzuk és borsozzuk meg. Forraljuk fel, majd mérsékeljük a hőt, és kis lángon főzzük az egészet körülbelül 30 percig.
3. Végül forgassuk a csirkés rizshez a leszűrt kukoricát és babot. Forrósítsuk át, majd ismételten sózzuk meg az egészet. Durvára vágott petrezselyemmel tálalhatjuk.
A legjobb könnyű szárnyas fogások receptjei megtalálhatók a Fanny Konyha augusztusi számában.