Adomány

2021.02.12. 19:39

Most a nyugdíjasok immunerősítéséhez járul hozzá cseppjeivel a Béres

Ötezer üveg Béres Cseppet juttat el a magyar nyugdíjasokhoz a Béres Alapítvány a járványos időszakban.

Béres Klára

Forrás: Béres Alapítvány

Az adományt Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke adta át Hegyesiné Orsós Évának, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetsége elnökének. A közel 8,5 millió forint értékű termékadományt a szervezet a tagsága között osztja szét.

Béres Klára az átadáskor kiemelte: e küzdelmes időszakban mindannyiunknak kiemelkedő feladata, hogy lehetőségei szerint mindent megtegyen a másik támogatása érdekében. „Fontosabbá váltak az emberi kapcsolataink, nélkülözhetetlenné az egymásra való odafigyelés, szükségünk van az erős, erőt adó lelki kapcsolatokra is, hogy érezzük: összetartozunk. Mostanában hangsúlyosan idéződik fel bennünk sokszor hangoztatott jelmondatunk: ha segíteni tudsz, megtenni kötelességed. Idősebb Béres József nyomdokán haladva, több évtizedes tapasztalattal magunk mögött, felelősen mondhatjuk, hogy a betegségekkel szemben a legeredményesebb, leghatékonyabb módszer a megelőzés. Ebben

nyújt támogatást mostani adományunk is” – fogalmazott a Béres Alapítvány elnöke.

Béres Klára, a Béres Alapítvány elnöke (b) és Hegyesiné Orsós Éva, a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az éveknek” Országos Szövetségnek elnöke
Fotó: Béres Alapítvány

Az elmúlt hónapokban a Béres az egészségügyi intézményeknek, a járványügyi védekezés frontvonalában dolgozóknak, az idős- és szociális otthonok lakóinak, a pedagógusoknak, valamint a daganatos megbetegedésben szenvedőknek juttatott el nagy mennyiségű Béres Cseppet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!