IFA 2022

2022.09.06. 14:30

Nagyot ment az IFA-n a Honor új mobilja

A gyártó az IFA színpadán jelentette be, hogy legújabb N-szériás készüléke globálisan is elérhető lesz.

Forrás: Honor

A Sony új IMX800 képérzékelővel felszerelve a Honor 70 kecses és stílusos készülék kiváló kamerával. A frissen bejelentett Solo Cut mód az új vlogolási lehetőségek biztosításával pontosan azt nyújtja, amire a tartalomkészítők vágynak – ezzel a funkcióval a szaksajtót, a felhasználókat és a látogatókat is lenyűgözte a márka az IFA-n.

A Honor az idei IFA-n összesen 35 díjat nyert el nemzetközi médiumoktól, ebből 21-gyel a Honor 70 készüléket jutalmazták az újságírók,

a vezető tech publikációk a készüléket az IFA legjobbjaként jellemezték.

A TechRadar szerint „az év egyik legjobb androidos telefonja”, míg a Forbes gazdasági szaklap „erős mindenesként” jellemezte. A zenei témákban vezető Billboard a kiváló audiovizuális élményt biztosító Honor Pad 8-nak adta a nívós díjat.

A Honor 70 Magyarországon már kapható az EMAG kínálatában 256 GB-os és 128 GB-os verzióban, s szeptember 7-étől a MediaMarktban és szeptember 8-ától a Yettelnél is megvásárolható. A 256 GB-os verzió 259 000 Ft és Kristályezüst színben kapható, míg a 128GB-os 239 000 Ft-ért Smaragdzöld, valamint Éjfekete színekben kerül a boltokba. Az akció időtartama alatt jár mellé egy Earbuds 2 Lite fülhallgató. Rövidesen a Vodafone hazai kínálatában is elérhető lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!