Nyár, Balaton, mobil

2022.07.16. 06:00

Mit szeret a magyar Viber-felhasználó?

Címkék#Viber

Vízibiciklizni és lángosozni szeretnek a legjobban a Balaton déli partján.

A Rakuten Viber nyáron sem tétlenkedik nemrégiben végzett, a nyaralási szokásokról szóló felmérésben kiderült, hogy a magyar felhasználók a Balaton déli partját részesítik előnyben, kedvenc hobbijuk a vízibiciklizés, ételük pedig a lángos. Hogy mindenki jól érezze magát az online térben is és minőségi tartalmakhoz férjen hozzá tartózkodási helyétől függetlenül, a Viber szezonális AR-lencséket, matricákat, üdvözlőkártyákat, horoszkópokat, valamint kézzel válogatott csatornákkal és chatbotok széles választékával kínál a melegben.

A kiterjesztett valóság funkciót 2021 szeptemberében vezette be a Viber, azóta felhasználók milliói böngészték végig a lencsék kínálatát, mely kifejező maszkokat, szépítő effekteket és játéklehetőségeket is magába foglal.

2022 nyarán a Viber 11 tematikus lencsét mutat be,

hogy mindenki megtapasztalhassa a nyaralás hangulatát, bárhol is legyen: lássák magukat a felhasználók virágokkal vagy tengeri élőlényekkel borítva, leégve a napon, a homokba temetkezve vagy hullámokon szörfözve. Fedezd fel ezeket és még többet a Viber kamerádban a szellem ikonra kattintva, és küldd el barátaidnak, családtagjaidnak.

A magyar Viber-felhasználók a Viber hivatalos magyar csatornáján is megosztották véleményüket a legnépszerűbb hazai üdülőhelyhez, a Balatonhoz kapcsolódó kedvenc időtöltéseikről. Első helyen a vízibiciklizés végzett a szavazatok 35%-ával, a második a túrázás lett 24%-kal, a harmadik pedig a borkóstolás 12%-kal. A válaszadók többsége (65%) jobban kedveli a Balaton déli partját, mint az északit, kedvenc ételük a lángos (49%), de nem sokkal maradt le a hekk (43%) sem az első helyről.

A program üdvözlőkártyák különleges választékával szolgál.  A kiemelt események közé tartozik a július 6-i nemzetközi csóknap, a július 7-i csokoládé világnapja, a holnapi, július 17-i emoji világnap és a július 30-i barátság világnapja.

Terveink némi kozmikus megerősítésére szolgál a program nyári horoszkópja.

És persze a hagyományoknak megfelelően ezen a nyáron is elérhetővé vált egy vadonatúj matricacsomag.

Borítóképünk illusztráció (Viber)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!