élő adásban

2021.11.05. 08:15

Komplikációk, műtőasztal, majd megható apa-lánya pillanat: élőben született a Berki-baba

Magyarországon példa nélküli volt, hogy egy szülést élő adásban közvetítsen valaki. Berkiék meglépték, egy ország lehetett jelen a szülőszobában.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, élő streaming adásban közvetítette a Berki házaspár gyerekük születését. Az eseményeket ingyen lehetett követni, ám az utolsó óráért fizetnie kellett annak, aki kíváncsi volt arra, Mazsi hogyan hozza világra kislányukat.

A szülés november 4-én este indult be. Az adással eleinte gondok akadtak, lefagyott, végül este 9-kor helyreállt a rendszer. Mazsi hősiesen küzdött a fájásokkal, a pici végül éjjel, császármetszéssel jött világra, amelynek pillanataiba szintén betekintést nyerhettek a kíváncsi szemek – persze szigorúan Mazsi fejétől láttatva az eseményeket. A nézők így egy nagy paravánt és Berki Renáta aggódó pillantásait láthatták.

A kis jövevény a Berki Emma nevet kapta a szüleitől, és 3200 grammal, illetve 56 centivel jött a világra. A közvetítés végén még azt az intim, megható pillanatot is együtt élhették át a nézők, hogy Berki Krisztián mellkasán szuszogott a a legkisebb Berki.

Fotó: teleport.hu

Ezek is érdekelhetik